27-05-2020 - Det bliver pt. arbejdet på at få hjemmesideprogram.dk opgraderet, således at guiden er opdateret med state-of-the-art hjemmesideprogrammer.

Hjemmesideprogram hos One.com

Hjemmeside program hos One.com

Den absolut nemmeste måde at oprette en hjemmeside uden teknisk erfaring, er ved at købe et webhotel hos et hostingfirma, og gøre brug af deres indbyggede hjemmesideprogram. Hos One.com kan man få en billig hjemmeside til 11,25 kr om måneden og få adgang til hjemmesideprogrammet WebCreator.

Hosting, domæne og hjemmesideprogram

Det smarte ved at købe et webhotel hos One er, at du både får dit eget domænenavn (eksempel.dk), hosting af hjemmesiden og frit brug af det integrerede WebCreator. På den måde slipper du for selv at skulle installere et andet hjemmesideprogram, eller uploade filer fra andre hjemmesideprogram på serveren. Det bliver næsten ikke nemmere at lave en hjemmeside.

Vælg mellem mange forskellige skabeloner

Med hjemmesideprogrammet WebCreator kan du vælge mellem et stort antal af færdiglavede skabeloner, hvilket betyder, at du med stor sandsynlighed kan få en hjemmeside der er bygget op på præcis den måde du ønsker. Det er let at tilføje indhold, og foruden tekst og beskrivelser, kan du tilføje billeder, videoer osv.

Nem redigering og vedligeholdelse af indhold

En hjemmeside falder hurtig i værdi, hvis den ikke bliver opdateret regelmæssigt. Med WebCreator er det smertefrit at vedligeholde siden. Det er nemt at redigere indholdet på de forskellige sider, både hvad angår tekst, farve, størrelser, billeder mm. Når ændringerne er foretaget, er det blot at trykke "Gem", og hjemmesiden vil være opdateret med det samme.

Har du fået blod på tanden, så lav din egen hjemmeside hos one.com på rekordtid.