27-05-2020 - Det bliver pt. arbejdet på at få hjemmesideprogram.dk opgraderet, således at guiden er opdateret med state-of-the-art hjemmesideprogrammer.

Surftown hosting og hjemmesideprogram

Hjemmeside program hos Surftown.com

Når det skal være simpelt at lave en hjemmeside, så er det smartest at købe en samlet pakke hvor alt er inkluderet. Hos Surftown kan du købe et webhotel, hvor du både får et domænenavn (eksempel.dk) og en hjemmeside med et tilhørende hjemmesideprogram.

Vælg mellem en masse skabeloner

Surftown kalder deres hjemmeside program for SiteBuilder og indeholder en masse forskellige features. Med SiteBuilder kan for eksempel vælge mellem mere end 500 færdiglavede skabeloner. Det betyder, at du sandsynligvis kan lave en hjemmeside der har netop din ønske-opbygning og design.

Nem vedligeholdelse af hjemmeside

En hjemmeside er ikke meget færd, hvis den ikke fra tid til anden bliver opdateret. Med hjemmesideprogrammet SiteBuilder er det nemt at redigere indholdet på hjemmesiden. Under programmets menu er en fane der hedder "Rediger", og her kan du ændre eller opdatere hvad du måtte ønske. Når du er færdig med dine ændre, kan du vælge fanen "Offentligør" og nu er dine ændringer online og synlige for dine besøgende.

Surftowns hjemmesideprogram er meget intuitivt, og selv den største nybegynder inden for hjemmesider, vil finde det nemt at bruge.

Har du fået mod på at oprette din egen hjemmeside, så gå ind på Surftown's hjemmeside og bestil et webhotel med hjemmesideprogram allerede i dag. Med lidt arbejde, vil du i løbet af få timer have din helt egen hjemmeside med dit helt eget domæne.